Blog

Vind 2 fribilletter til Art Copenhagen

 

Den 16. til den 18. september slår Forum dørene op til Art Copenhagen, som er en messe med over 80 gallerier og dermed 500 kendte og nye  kunstnere fra den danske og den internationale kunstscene.

Jeg fik fribilletterne til mig selv, så jeg kunne deltage i messen og selvfølgelig skrive om den bagefter, men da min termin ligger den 17. september og jeg endnu ikke har født, vælger jeg i stedet at donere mine to billetter til to af bloggens læsere i en give away. Til gengæld er der ingen tvivl om, at jeg i den grad skal afsted næste år. Fribilletter eller ej! Et forum fyld med kunst giver mig hjertebanken bare ved tanken.

Det eneste du skal gøre for at vinde billetterne er at skrive en kommentar til dette indlæg, så vil jeg trække lod tirsdag den 13. september kl. 12, og den heldige vinder kan dermed se frem til en weekend i kunstens vold og glæde.

Fakta om Art Copenhagen:

– Art Copenhagen finder sted i Forum Copenhagen, som er messens arrangør.
– 13.000 gæster besøgte Art Copenhagen 2010
– 80 gallerier udstillede på Art Copenhagen 2010
– Art Copenhagen har været afholdt årligt siden 1997 – i 2011 for 15. gang

Åbningstider: Fredag 16.00-20.00     Lør/Søndag 11.00-18.00

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.