Blog

Vinder(ne) af fribilletterne til Art Copenhagen

Ved en simpel indtastning på Random.org trak jeg lod om de fire, der havde deltaget i konkurrencen om to fribilletter til Art Copenhagen i Forum i næste weekend. Deltagerne var:

  1. Helle
  2. Pernille
  3. Pernille S.
  4. Margretha

Og vinderen blev nr. 1, Helle, som oven i købet har fødselsdag i dag. Hjertelig tillykke Helle! Hvis du sender mig din adresse på min mail: ab(snabela)billedguiden(punktum)dk, så sender jeg dig fluks din invitation til to personer til messen. God fornøjelse med det.

Nu er det sådan, at jeg faktisk opdagede, at de to fribilletter jeg har fået, hver er gældende for to personer, så det giver mig en mulighed for at trække endnu en vinder i dag. Og dagens anden vinder blev Margretha, som også vil få en invitation til to tilsendt, hvis du blot sender mig din adresse på ovenstående mail. Tillykke til dig også!

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.