Blog

Mig og min iPad

Først godt nytår til alle derude.

Hvis du er røget med på iPad-bølgen og måske endda er så heldig at arbejde på en skole eller institution, hvor de har indført iPads til eleverne, så skal du helt klart omkring Ann-Thérèses hjemmeside og blog Mig og min iPad.


 

På bloggen kan du blandt andet læse, hvordan du laver billedbøger og uploader billeder, hvordan du generelt bruger din iPad og alle dens gestures i undervisningen, hvordan du kan være DJ og meget mere. Ann-Thérése er den jeg kender, der ved mest om iPaden og dens muligheder i undervisningslokalet.

Ann-Therese er udover at være min gode veninde også ph.d.-studerende på projektet Technucation. Det er et stort forskningsprojekt støttet af Strategisk Forskningsråd og der er mange samarbejdspartnere, herunder Professionshøjskolen UCC og DPU/AU. Technucation er en del af forksningsprogrammet Organisation og Læring på DPU/AU.
Ann-Therese har tidligere været adjunkt i psykologi og IT-læringsagent på Blaagaard/KDAS og så er hun overordnet optaget af, hvilke muligheder IT giver for kvalificering af undervisningen og læringsudbyttet. Og så laver hun konsulentarbejde for Apple som Apple Professional Developer (underviser i brug af iPads i undervisningen).

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.