Blog

Så skal der tegnes på Billedguiden!

Jeg har længe ville have en Dooodl Widget sat op her på siden. Har set den i Annes Undreland og synes lige den ville passe ind i dette univers. Men hver gang jeg installerede den, drillede den mig. Så ville den ikke vise sig. Så ville den ikke tegne. Og senest ville den ikke gemme.

Som regel er sådan noget en klar fejl 40, (du ved, den der sidder ca. 40 cm fra skærmen) selv om man gerne vil have alle andre til at påtage sig skylden. Det var det også denne gang. En forkert navngivet folder, som var skrevet med stort D istedet for lille d gav hele balladen. Men Ronny, som har skabt Dooodl, og som har hjemmesiden No Creativity er en knag til at hjælpe og gerne samme dag, som du poster spørgsmålet. Thanks Ronny, for all your help. So cool of you to reply so fast and personally.

Men nu er den her. Så stik mig din tegning ude i højre sidebar. Slå dig løs og lad kreativiteten leve her på siden også.

Og har du selv en WordPressblog på eget domæne, så kan du også få en Dooodl Widget.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.