Blog

United Zendoodlers

Det er Monica Langelund fra Legefakultetet, der står bag United Zendoodlers på Facebook. Og jeg har i hvert fald klikket LIKE med det samme hun inviterede mig til den. Hvis du også er en doodler, så kom forbi og del dine doodles med andre doodler.

Zendoodlerne beskriver sig selv således:

United (zen)doodlers is for everyone who enjoys zendoodling. Zendoodling is: ‘meditation through doodling’. Get startet. Find inspiration. Share your doodles. Please do not use this page for commercial use. Description Zendoodling is all about letting go of control and let the pen do the drawing. Use a black pen – or your favourite colour to draw patterns, stribes, shades, shadings, circles, dots…whatever you can come up with. Repeat the patterns. Make it black, Make it light. Make it nonfigurative or full of fantasy. Find inspiration in other doodles. You will always end up creating something unique. Happy doodling!

 

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.