Blog

Ny tegneapplication til din smartphone

Der er kommet en ny app, hvor man kan spille Tegn og Gæt mod hinanden.

Den hedder Draw Something Free:

Jeg er allerede blevet afhængig af dette nye spil, hvor du ikke bare skal tegne og gætte med dine modstandere, men hvor du rent faktisk kan se en lille video med din modstanders gætteproces over din tegning. Og modstanderen kan ikke bare se din færdige tegning, men kan rent faktisk følge med i din tegneproces. Dette åbner muligheden for at lave en lille historie ud fra din tegning, når der skal tegnes mere abstrakte begreber, som fx REBOUND, som jeg fik i går i et spil.

Spillet er på engelsk og der er ikke nogen egentlig konkurrencefunktion i det. Spillerne får hver mønter, hvis tegningerne gættes. Pointen er at vinde så mange mønter sammen, så man kan købe flere muligheder i spillet.

Personligt savner jeg lidt konkurrencemomentet i den, men jeg er som sagt alligevel blevet bidt. Men prøv det selv:

Jeg har opgraderet til betalingsversionen, for at undgå reklamerne. Men den er gratis, hvis du er ligeglad med reklamer i dine spil. Betalingsversionen koster 6 kr.

 

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.