Blog

Kreativt selvværd

Jeg elsker TED’s inspirerende videoer. Kender du ikke TED, så er det på tide, du lærer det at kende. Jeg har deres app, som jeg bruger til at holde mig ajour med deres seneste uploads af videoer. TED står for Tecnology, Entertainment & Design og er en organisation, der har til formål at sprede gode ideer og inspirerende budskaber.

Som fx hvordan man bevarer sit kreative selvværd, og hvordan man når dertil, hvor man ikke længere skelner mellem kreative og ikke-kreative mennesker. Prøv at høre her. Og sig til mig, at denne rare og meget kloge og følsomme mand David Kelly ikke rører ved noget i dig:

Og til at understøtte hans pointe, fandt jeg dette videoklip, også fra TED, hvor indiske Aparna Rao fortæller om de high-tech kunstinstallationer, hun har lavet i samarbejde med sin danske makker Søren Pors. Installationerne er super super teknologisk nørdede og samtidig ekstremt kreativt og æstetisk tænkt. Og så er de humoristiske. Prøv selv at se:

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.