Blog

Fra kræmmerhusis til tissemænd

Det er dejligt at se, at der også er elever, der bruger siden. Eksamenstiden bringer altid lidt ekstra sjov med sig på bloggen. Fx bringer den et nyt tema til i min Doodl tegnewidget. Åbenbart er tissemænd og tissekoner det nye sorte:

Jeg synes lige, jeg vil sige, at jeg sletter ikke en tegning i min Doodl, da der skal være plads til alle. Ellers ville det være dumt at oprette en widget, der netop inddrager jer læsere. Jeg kan godt leve med at have tissemænd og – koner på siden. Og til de kønsorgansinteresserede kan jeg da godt yde en ekstra service. Hvis vi kigger på kunsthistoriens egne tissemænd, så er der nemlig en del at hente. Se bare her:

Fx Andy Warhols mindre kendte USA Penis:

Eller Picassos La Reve:

Kiki Smiths Mother/Child:

Louise Bourgeois og hendes mange fallos, deriblandt Filette:

Og en tilsyneladende ukendt kunstner:

I kan finde flere kunstneriske tissemænd på Penisart.org, som er en blog, der ene og alene fokuserer på penissens plads i kunstens verden eller på Penisarts.tumblr.com, som kalder sig selv Tumblr’s største peniskunstcollection! Yep. Der er masser af dem derude.

Og se lige mine fallostegninger i doodlen. De er faktisk ret gode flere af dem. Nu er det jo ikke verdens nemmeste tegneredskab, sådan en Doodl-widget. Thumbs up for jer!

 

 

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.