Blog

Billedguiden, nu som virksomhed!

Jeg har taget springet og oprettet Billedguiden som et firma. Så nu er jeg selvstændig i så lille en form, som det næsten kan blive. Det var min svigerfar, der fik skubbet mig over stregen, da jeg på det seneste har fået flere efterspørgelser på kurser. Og er der noget jeg gerne vil, så er det at holde kurser om billedsproget. For jeg synes det er så vigtigt, at vi ikke glemmer det i al vores snak om PISA-resultater, nationale test og faglighed, faglighed, faglighed.

Jeg er jo sådan indrettet, at jeg synes, at man netop styrker sig selv i de ovenstående tre fokusområder, hvis man styrker sit billedsprog. Vi fungerer og navigerer i en verden i dag, der er bombaderet med billeder. Og billedsproget handler om mere end Van Gogh og Rembrandt. Det handler om at kunne se bagved stregerne og ind i alle de billeder, vi får serveret fra vi står op til vi går i seng. Det handler om at kunne læse hjemmesider, faglige tekster og selvfølgelig billeder. Forestil dig, at du stoppede med at tale engelsk, men kun hørte det. Ville du så kunne beherske sproget naturligt? Nej vel. Vores andet- og tredjesprogsundervisning er baseret på, at man selv lærer at udtrykke sig i det enkelte sprog. Sådan burde det også være med billedsproget. Tænker jeg.

Så nu har jeg taget skridtet, oprettet min lille enmandsvirksomhed og så håber jeg bare, at du vil bruge den og lade dig inspirere lidt undervejs. Ligesom jeg altid gerne vil høre fra dig i kommentarfeltet. Hvad tænker du om billedsproget? Går kunsthistorien lidt tabt efter din mening, i al den sprogsnak?

Du kan læse mere om Billedguiden under fanen øverst på siden, hvor du også kan se en lidt på fremtidige kurser med mig som underviser.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.