Blog

Billedguiden, nu som virksomhed!

Jeg har taget springet og oprettet Billedguiden som et firma. Så nu er jeg selvstændig i så lille en form, som det næsten kan blive. Det var min svigerfar, der fik skubbet mig over stregen, da jeg på det seneste har fået flere efterspørgelser på kurser. Og er der noget jeg gerne vil, så er det at holde kurser om billedsproget. For jeg synes det er så vigtigt, at vi ikke glemmer det i al vores snak om PISA-resultater, nationale test og faglighed, faglighed, faglighed.

Jeg er jo sådan indrettet, at jeg synes, at man netop styrker sig selv i de ovenstående tre fokusområder, hvis man styrker sit billedsprog. Vi fungerer og navigerer i en verden i dag, der er bombaderet med billeder. Og billedsproget handler om mere end Van Gogh og Rembrandt. Det handler om at kunne se bagved stregerne og ind i alle de billeder, vi får serveret fra vi står op til vi går i seng. Det handler om at kunne læse hjemmesider, faglige tekster og selvfølgelig billeder. Forestil dig, at du stoppede med at tale engelsk, men kun hørte det. Ville du så kunne beherske sproget naturligt? Nej vel. Vores andet- og tredjesprogsundervisning er baseret på, at man selv lærer at udtrykke sig i det enkelte sprog. Sådan burde det også være med billedsproget. Tænker jeg.

Så nu har jeg taget skridtet, oprettet min lille enmandsvirksomhed og så håber jeg bare, at du vil bruge den og lade dig inspirere lidt undervejs. Ligesom jeg altid gerne vil høre fra dig i kommentarfeltet. Hvad tænker du om billedsproget? Går kunsthistorien lidt tabt efter din mening, i al den sprogsnak?

Du kan læse mere om Billedguiden under fanen øverst på siden, hvor du også kan se en lidt på fremtidige kurser med mig som underviser.

This procedure, called a laparotomy, is usually performed if there are many fibroids, if the fibroid(s) are deeply imbedded in the uterine wall, if the fibroids are very close to the insertion of the fallopian tube, or if a large fibroid penetrates through the wall into the uterine cavity. ecologists.ie/jnz-118788/ Nguyen, duc t. Any procedure for myomectomy is very complex. http://rogunetilleke.com/itw-119038/ jimdukeservice.com/adk-119057/ ) was the same as the general population,quot he stated. viagra 10 mg foro Any procedure for myomectomy is very complex. For symptoms of heavy bleeding, which can cause anemia, taking an iron supplement and an iron-rich diet can help to prevent anemia or treat anemia. Foods drinks to avoid for women suffering with fibroids fibroids are tumors that are non-cancerous that grow in the uterus of women. http://chrisburgess.co.uk/syu-118663/ http://austinpulmonaryconsultants.com/lsm-116178/ Will i be put to sleep (under anesthesia) during the procedure? You may receive sedative medication or you may also receive general anesthesia.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.