Blog

Instagramstreger

Hvis du er på Instagram, lige som jeg, så følger du måske allerede nogle yndlingstegnere. Instagram vrimler med kunstnere, der vil dele deres streger med andre.

Jeg vil her dele mine tre yndlinge, og har du selv en eller flere du ønsker at dele, så skriv endelig i kommentarfeltet.

Den første tegner jeg vil anbefale er Monica Langelund, som kalder sig Doodlemonster på Instagram. Monica skriver følgende om sig selv: “Visual storytelling, doodles and drawings. I consider drawing like dancing, I’m not good with straight lines… It’s like a march on paper”. Monica var damen bag Legefakultetet, og er nu at finde på Faculty of imagining.

Jeg elsker hendes doodles, som er gået mere og mere over i gennemtænkte dybsindige og refleksive kunststykker om leg, kærlighed og de indre monstre, der findes i os alle:

Den næste tegner er Stinestregen, som efterhånden er blevet alle bloggeres tegnekæledægge. Hendes tegninger er på én gang finurlige, alvorlige, socialrealistiske, ironiske, satiriske og humoristiske. Men mest af alt, er de små pletskud, der rammer lige på kornet af vores allesammens hverdagsliv med kærester, lejligheder, plantekasser og jobvirvar. Jeg følger også Stine på hendes blog, som startede som et eksperiment, hvor hun skulle tegne en tegning om dagen i et år. Heldigvis stoppede hun ikke der, og den er nu en af Danmarks mest læste blogs. Stine poster ikke kun sine tegninger på sin Instagram: “My pics brings all the boys to the yard, and they’re like “er det et selvportræt?“:

The last artist, that I enjoy following on Instagram is Gribouilliz. This part will be in English, in case she turns up to see, what the fuzz’s about in her statcounter. She’s living in Montreal and her doodles are amazing. I have never seen anything like it, and every time she posts a new drawing, you’ll see a new way of putting doodles into a new life on the paper. She describes herself and her doodles like this: Story of doodles that couldn’t stand the post-it life anymore. French West Indies Artist based in Montreal:

Klik på billederne, hvis du selv vil udforske de tre tegneres Instagramsamlinger.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.