Blog

Meraki

Meraki betyder at gøre noget med kærlighed, sjæl og kreativitet – og lægge en smule af sig selv i dét man gør. Og det gør min gode ven Trine! Gange 100. Jeg har før nævnt hende her på bloggen. Sidst da hun yarnbombede hele Horsens by i forbindelse med Giroen 2012.

Vil du have hjælp til at huske kreativiteten i det daglige? Og inspiration til at udfolde dig kreativt med dine børn? Så kig forbi Horsens kreamaniac Trine Kok, som ikke bare er en del den forholdsvis nye og fantastiske kreative alliance STORMSALEN, men også er sin helt egen kreamaniske strikkesmed i sit eget firma MERAKI. På hendes blog skriver hun om kreativiteten og alle dens luner og på hendes Facebookside kan du følge hendes større projekter og spontane tanker om kreativteten i hverdagen. Og igennem Meraki kan du få hendes nyhedsbrev i din mailboks – helt gratis:

SKAB DIG er et nyhedsbrev fyldt med tanker, tips, tricks og ideer til et liv fyldt med kreativitet for børn i alle aldre. Meld dig til Nyhedsbrevet HER, kvit og frit!

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.