Blog

Bedst som man troede, at margerine var passé

Så lægger Gaia, som også er billedkunstlærer dette indlæg op.

Jeg har lånt et af dine billeder Gaia, så læserne her på bloggen kan få en lille forsmag. Men se flere af de fantastiske figurer ovre ved Gaia selv og find så også ud af, hvordan du støtter dyrelivet bagefter, du har leget med margerine med børnene. Det er faktisk min yndlingspointe ved hele idéen.

Jeg tænker i forløb om “Forgængelig kunst”, “Natur og kunst” i et tværfagligt forløb med naturfag og “Madkunst” med hjemkundskab som tværfaget. Skulpturerne kunne tage udgangspunkt i den verden børnene ser uden for vinduet. Vinternaturen. Dyrelivet. Frikvarterslegende børn.

For øvrigt kan du kigge ind på Billedguidens Facebookside i dag og give dit besyv med, hvorfor du synes, det er vigtigt at børn skal arbejde med billedsproget. Og der er også en ændring i lodtrækningen af turen til ARoS, da den oprindelige vinder har trukket sig på grund af sygdom. Derfor trækker jeg en ny vinder af de deltagende. Skynd dig ind og se om det er dig!

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.