Blog

“Graphic Novels” – kursus i Odense

IMG_1445

I april var jeg i Odense på Center for Undervisningsmidler to gange og afholde kurser. Lad mig starte med at sige, at det er et af de bedste steder at komme forbi som kursusholder. De er så søde både i administrationen og i kursusafdelingen. Så tak for rigtig god behandling til både fagkonsulenterne, it-manden og ikke mindst kontorpersonalet!

Første kursus handlede det om Graphic Novels og her tegnede kursisterne selv deres egne graphic novels efter Kim Fupz’ novelle Læreplads. De skulle i hver gruppe vælge tre roller: tegneren, forfatteren og forlæggeren. Tegneren, der tænker kreativt i symbolsk, forfatteren, der har skrevet historien og nu skal se sit hjertebarn blive nyfortolket og forlæggeren, der har en deadline, et begrænset sideantal og en overordnet idé med at udgive historien. Og se, hvor koncentrerede de var i processen. Der blev virkelig gået op i opgave i denne gruppe:


IMG_1443

IMG_1446

Og her er gruppens endelige tegneserie, lavet på 30 minutter:

IMG_1447

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.