Blog

En slags levende insta-collage

bella-1

Vi kender efterhånden alle de apps, hvor man kan lave en lille collage på fire billeder fra sin Instagramsamling eller bare fra kamerarullen på telefonen.

Hvad nu hvis…

…man bad eleverne lave deres egen collage uden digitale hjælpemidler og kun med 3D objekter? Hvor farverne skulle være skelsættende for de fire rammer. Og formerne skulle skabe linjerne. Måske lod man dem lege med Instacollage først. Og med at adskille bare to felter.

For til sidst at tage et fotografi af deres stilleben.

Prøv lige at se her, hvad jeg mener:

Jeg tænker, at det ville give eleverne en klarere forståelse af, hvordan de forskellige elementer i et billede skaber linjer, rum og overlapninger. At man kunne lave dette som en del af arbejdet med kompositionsforståelsen.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.