Blog

Papirsklip og toiletruller

parc_attractions_nuit

I arbejdet med billeders komposition, kan man også lade sig inspirere af kunstneren Anastassia Elias og hendes rouleaux’er. Lad eleverne klippe små kartonfigurer, som de klistrer ind i toiletruller, eller plakatruller, som er lidt større, hvis man kan skaffe sådanne.

Jeg forestille rmig, at det også kunne være sjovt for de lidt større elever i udskolingen, som en del af danskundervsiningen og arbejdet med billedanalysen. Måske kunne man “rulle” eventyr eller noveller i små serier, som afsluttes med at eleverne tager digitale billeder af dem og udstiller på skolens hjemmeside og i print på skolens vægge.

Se flere af Anastassias smukke ruller på hendes egen hjemmeside: www.anastassia-elias.com. Jeg har lånt et udpluk til at vise jer her:

6DiptyqueGrandNord

mineurs

pluie_tout

vacances

pyramide

 

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.