Blog

Vind billetter til udstillingen på Ordrupgaard med Gauguin, Van Gogh og Bernard!

Jeg har fået to billetter til at dele ud til to heldige vindere i en lodtrækning. Skriv en kommentar her i kommentarfeltet og så trækker jeg lod den 4. juni om aftenen. Alle kan deltage, så del endelig, hvis du kender nogen, der kunne være interesseret. Det er ikke nødvendig at have en blog, for at kunne deltage. Og synes man det er lettere at kommentere på Facebook under indlægget der, så gør man bare det. Jeg lægger alle kommentarerne sammen til sidst og trækker lod om to vindere deriblandt.

Skærmbillede 2014-05-28 kl. 22.56.08

Udstillingen skulle være ganske fantastisk og være opbygget i forhold til den konflikt Van Gogh og Gauguin havde i Arles, hvor de var uenige om måden at udtrykke verden omkring dem på: Skulle man vise det man så, eller skulle man vise det man oplevede indeni? I virkeligheden ikke kun en konflikt mellem de to, men en generel konflikt inden for kunstens verden på det tidspunkt i slutningen af 1800tallet.

Se mere om udstillingen her:

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.