Blog

Velkommen til den nye billedguiden.dk

Jeg har længe ville gøre Billedguiden.dk mere dynamisk med blogmulighed og nu er det så endelig blevet en realitet. Fra nu af, vil du kunne finde de samme ting om billeder, som du kunne på den gamle Billedguide, og du kan ligeledes deltage aktivt i de forskellige sider, idet du kan kommentere på det hele. Så har du noget at tilføje til billedanalysen, kunsthistorien eller andet, så fyr løs!

Du vil også kunne læse om aktuelle ting om billedsproget. Det kan være udstillinger, workshops eller politiske debatter om faget i skolen.

Sammen bliver klogere på billederne. Jeg er din guide, men du er mere end velkommen til at supplere eller stille spørgsmål undervejs.

Jeg elsker billeder, og jeg glæder mig til at dele den kærlighed endnu mere med jer fra nu af her i dette nye univers.

Velkommen til!

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.