Blog

DR’s tegneklub for børn

Jeg er en stor fan ar DR’s hjemmeside, hvor man kan finde alt mellem himmel og jord, og hvor der hele tiden bliver sat nye interaktive projekter igang både for børn og voksne. Fx bruger jeg deres kulturside meget, hvor jeg bl.a. downloader gratis lydbøger og andre podcastfiler og Olines spil og lege er et kæmpe hit sammen med min 2½ årige søn.

I dag opdagede jeg til min store glæde, at de også har startet en tegneklub for børn:

Untitled(klik på billedet for at komme til siden)

På siden kan man bl.a. finde en tegneskole, hvor man kan få gode råd, tips og idéer til at blive bedre til at tegne. Det frydede mig især at læse, at de også fraråder brug af viskelæder! Viskelæder er noget fanden har skabt efter min mening. Det eneste tidspunkt viskelæder er godt at bruge, er når man tegner med det i på et kul-indfarvet stykke kardus.

Man kan også finde videoklip med forskellige tegninger og jeg kunne se, at de havde også været på Youtube og se madsvineri og børnegenier. Tjek selv, de har flere videoklip liggende, som er ret interessante.

Har du nogle børn i din klasse, som er bidt af en gal tegnestreg, så send dem ind på siden. De kan tilmelde sig klubben og derved også dele deres billeder med andre tegnere. Det kan vi voksne for øvrigt også gøre på Tegnebordet.dk.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.