Blog

Få besøg af en kunstner i din klasse

Her kan skoler og gymnasier ansøge om at få besøg af KODA SKOLEKONTAKT
i skoleåret 2010/2011.

Der er deadline for ansøgninger den 31. maj 2010.

Besøget er gratis og kan vare fra to skoletimer op til en hel skoledag. Sammen med den professionelle komponist kan skolens eller gymnasiets elever udforske musikkens univers, skrive tekst og melodi og i løbet af dagen få en god musikalsk oplevelse og større forståelse for det at skabe musik.

Jeg har lige søgt til Tredjeklassen, som jo næste år bliver til Fjerdeklassen. Og jeg ville elske, hvis de kunne være heldige at få hende her:

elisabethgnielsen

Elisabeth Gjerluff Nielsen, bedre kendt som “bare” Elisabeth, Peter A.G.’s søster og som en fremragende musiker, sanger og teksforfatter. Hun står på listen over de kunstnere man kan få besøg af i sin klasse, og ligeledes gør en masse andre dygtige og kompetente mennesker.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.