Blog

Ou et le Centre Pompidou?

Pompidoucenteret i Beauborg-kvarteret i Paris er et mekka for kunst og kultur. Indenfor kan du opleve moderne kunst, når det er allerbedst, men ofte er det lige så meget udenfor at man kan mærke skaberiets magt.

Se blot her, hvad vi så på en regnfuld fredag eftermiddag i Kristi Himmelfartsferien:

2010-05-12 Paris1

Det er en af de eneste ting, jeg husker fra min allerførste tur til Paris i 1991, da jeg var med mit ungdomsskole-franskhold på studietur. Jeg var 15 år gammel og Pompidou gjorde større indtryk på min tidlige interesse for kunst end Mona Lisa formåede med sin utilnærmelige udstillingsplads på Louvre. Siden er jeg igen og igen vendt tilbage til Pompidou og har ikke siden sadt mine ben på Louvre. Tankevækkende? Måske.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.