Blog

En animeret vinterferietorsdag – Jeff Scher

Louisianabesøget i dag gik i vasken af flere årsager, men kunst og farver skal der til, og hvorfor så ikke dele det med jer samtidigt? Hvis Mohammed ikke vil komme til bjerget og så videre, ikke? 

Jeff Scher er en af mine favoritter indenfor animationer, og de to i mit tidligere indlæg er klart mine favoritter.

Der er desværre ikke mange af de rigtig gode af hans film, der ligger tilgængelige på YouTube, da han samarbejder med NY Times og de derfor har rettighederne. Til gengæld har de dem så liggende, dog uden man kan embedde dem og vise dem direkte på sin blog. Men jeg kan linke og vise billederne, kan jeg! Og det vil jeg så gøre.

Se bare den her om vintervejret (klik på billederne herunder, som jeg har lånt på hans hjemmeside, og kom hen til filmen):

white-out-images

Jeg synes simpelthen hans brug af farver, bevægelser og musik går rent ind. Jeg bliver så fascineret af, at de ovenstående billeder + lidt til kan ende op i noget der på den måde rører og påvirker ens sindstilstand.

I kan selv se flere her på Schers egen hjemmeside.

Og prøv så lige at se denne her, som tydeligvis er inspireret af ovenstående, og ikke desto mindre næsten lige så smuk i sit udtryk (og så kan den embeddes, så vi også får noget smukt at se på her på bloggen!)

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.