Blog

Mere Manga

Jeg tog lidt billeder fra en af pigernes Mangategnebøger i dag, og se her, hvad jeg mener med det forrige indlæg. Ved at tegne elverpigen og elverdrengen herunder lærer de rent faktisk om ansigtets proportioner:

IMG_0975

Kroppens proportioner og bevægelse:

IMG_0974

Typiske tegnefejl, som får konsekvens for firgurens udtryk:

IMG_0977

Dyrekroppe og proportioner:

IMG_0976

Og dette resulterer i at en pige i tredje klasse kan tegne denne tegning på tavlen i dag, da hun skulle vise sin lærer, hvad hun kunne:

IMG_0978

Jeg var faktisk ret imponeret. Hun nåede ikke at blive helt færdig med den, inden den ivrige lærer slog til med sin mobiltelefons kamera, men på trods af manglende ansigt, så har hun altså godt fat i det med at tegne menneskelige figurer, synes du ikke?

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.