Blog

Julegiveaway: Vind 1 års fri entré for 1 person + 1 gæst til Statens Museum for Kunst

Statens Musum for Kunst har været så søde at give Billedguidens læsere muligheden for at vinde et af deres tre typer medlemsskaber, nemlig 1+1 medlemskabet til en værdi af 495 kr. Vinderen får et helt år fyldt med eksklusive kunstoplevelser og muligheden for altid at tage en ledsager med gratis.

SMK

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller, hvorfor du synes kunst er vigtigt for os mennesker. Så vil jeg trække lod blandt alle kommentarerne lillejuleaften den 23. december og én vil være den heldige vinder af en ekstra julegave under træet.

ALLE kan deltage. Du behøver ikke at have en blog eller hjemmeside for at kunne vinde. Alle der kommenterer på indlægget her, deltager automatisk i lodtrækningen, uanset indhold i kommentaren.

SMK2

Udover den gratis entré til museets særudstillinger og rabatterne i café og boghandel, giver medlemskabet af Museumsklubben også adgang til en lang række helt særlige og meget unikke arrangementer: Kunstneromvisninger, kunstkurser, kuratoromvisninger – foredrag, værkstedsaktiviteter og helt særlige indblik i museets daglige arbejde.

Hvis du skulle have lyst til at melde dig som fast læser og derved holde dig opdateret med hvad der ellers sker på bloggen og eventuelle andre konkurrencer, kan du gøre det ude i siden enten via Facebook eller Google Friend Connect.

Og skulle du have lyst til at reklamere for konkurrencen på din blog eller hjemmeside, vil jeg selvfølgelig blive meget glad for det. Du skal være velkommen til at benytte dig af billedet øverst i indlægget indtil konkurrencen udløber den 23. december 2010 kl. 20.00.

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.