Blog

Vinderen af lodtrækningen er…

Der var 23 der havde kommenteret på indlægget i lodtrækningen om et års gratis medlemsskab af Kunstklubben ved Statens Museum for Kunst. Jeg brugte en Random Number Generator på nettet, som viste mig, at nummer 15 er vinderen!

Untitled

Jeg er fuldstændig blæst af jeres gode svar på, hvorfor kunst er vigtig, og jeg har besluttet, at alle de gode svar ikke skal gå tabt. Derfor vil der inden udgangen af januar kommer en eller anden krølle på hallen, hvor jeres svar vil indgå i en eller anden billedmæssig sammenhæng.

Indtil da vil jeg lade Fie, eller Flo, som vi kender hende i blogland, som var nummer 15 i kommentarrækken og dermed også vinderen af lodtrækningen, tale. Hun skrev i sin kommentar:

Kunst er mere end vigtigt, det er en nødvendighed. Det er noget, vi ikke kan lade være med. Skabertrang, udtryk. Det er et sprog, der bærer kulturforståelser videre, omformer dem og definerer dem. Udfordrer dem.

Jeg er rørende enig. Og jeg er rørt over alle jeres smukke svar om kunstens vigtighed.

Hjertelig tillykke Fie. Send mig en mail med din adresse og så sender jeg det videre til Muséet, så du kan få dit medlemsskab a.s.a.p.

Glædelig jul til jer alle og tak fordi I ville lege med!

Analytics Plugin created by Jake Ruston's Wordpress Plugins - Powered by Ray Ban Sunglasses and VLC Download.